Over Fanura

Leuk dat je interesse hebt in ons verhaal! Laten we ons even voorstellen.

Wie zijn wij?

Welkom bij Fanura, dé online Disney webshop in Nederland waar passie en liefde voor Disney samenkomen. In 2021 zijn wij opgericht met als doel onze fascinatie voor Disney merchandise te delen en anderen net zo enthousiast en blij te maken. Als echte liefhebbers weten wij dat een aankoop van Disney-producten niet alleen een transactie is, maar een bron van oprechte vreugde en geluk.

“Omdat wij weten hoe blij je van zo’n aankoop kunt zijn, willen wij anderen enthousiasmeren en blij maken. Wij geloven namelijk dat je oprecht gelukkiger en vrolijker kan zijn met mooie en fijne producten om je heen die je een goed gevoel geven.”

Achter de schermen werken we dagelijks hard om ons assortiment met zorg en toewijding te selecteren en te verzenden. Het uitpakken van een Fanura-pakket moet voelen als het openen van een cadeautje, vol geluk en opwinding. Ontdek ons assortiment en vind decoratieve en praktische merchandise artikelen voor jong en oud.

Onze visie

Bij Fanura streven we er altijd naar om mensen gelukkig te maken en een glimlach op hun gezicht te toveren. We geloven dat het delen van de magie van Disney een krachtig middel is om positiviteit en plezier te verspreiden.

Onze missie

Met onze producten willen we het voor iedereen mogelijk maken zich te kunnen uiten met hun favoriete Disney personages en films. Ons assortiment is toegankelijk en divers, zodat elke fan kan genieten van een stukje magie. Of je nu op zoek bent naar Disney, Star Wars, of Marvel, Fanura is dé plek voor hoogwaardige merchandise.

Ontdek onze uitgebreide collectie vanuit Disney films, inclusief tijdloze klassiekers. Of je nu Mickey Mouse decoratie, Minnie Mouse speelgoed, Star Wars merchandise, of Marvel spullen zoekt, Fanura biedt een gevarieerd aanbod voor fans van diverse leeftijden.

Kijk rond in onze online Disney webshop en voeg een vleugje magie toe aan je dagelijks leven. Fanura is er voor alle fans in Nederland die hun liefde voor de betoverende wereld van Walt Disney willen delen en beleven.

Droom die uitkomt over Fanura foto Rachel Wennekes met producten webshop Disney merchandise

Blijf op de hoogte!

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties, updates en acties! Daarnaast zijn wij ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Volg ons voor unieke kijkjes achter de schermen en acties. Zien we je daar?