Gratis verzending vanaf € 60,-

Indebuurt: ‘Arnhemmer van de Week’!

Gisteren ben ik met mijn Disney merchandise webshop Fanura door het bekende nieuwsplatform Indebuurt uitgeroepen tot ‘Arnhemmer van de Week’! Is dat niet onwijs gaaf?! In dit blog lees je wat hieraan voorafging én waar je het volledige artikel kunt vinden.

Dromen achternagaan

Al vanaf kinds af aan ben ik helemaal verliefd op alles wat met Disney te maken heeft. Van de lieve Bambi, tot de stoere Simba, tot leuke prinsessen en zelfs Star Wars en Marvel, je kunt me echt overal blij mee maken! Daarom ben ik eind vorig jaar mijn droom achternagegaan en ben ik met enorm veel enthousiasme en passie mijn eigen Disney merchandise webshop Fanura gestart. Omdat ik dit natuurlijk met de rest van de wereld wilde delen, raakte ik in contact met het bekende nieuwsplatform Indebuurt. Ik vertelde wat over mijzelf en mijn toen net gestarte online shop.

“Ik moest even gaan zitten”

Gisteravond was het zover. Rond een uur of 9 ontving ik een bericht vanuit Instagram dat Fanura was getagd in een social media bericht van Indebuurt Arnhem. Daar stond een superleuk bericht met foto over mij als echte trouwe Disneynerd. Toen ik besloot het te gekke artikel erbij te pakken zag ik het ineens staan: ‘Arnhemmer van de Week’! Dit moest natuurlijk even landen, want hoe tof is dat!

Ik voel me vereerd

Soms heb je als ondernemer tijdens je ondernemersreis een moment dat je even twee keer met je ogen moet knipperen of jezelf moet knijpen om te kijken of je niet droomt. Gisteravond was absoluut zo’n moment. Ik voel me vereerd dat Indebuurt Arnhem een te gek stukje over mij en mijn Disney merchandise webshop wilde schrijven, maar natuurlijk al helemaal dat ze me uitgeroepen hebben tot ‘Arnhemmer van de Week’.

Het artikel van Indebuurt Arnhem

In het artikel wordt mijn, volgens sommigen, uit de hand gelopen liefde voor Disney uitdrukkelijk benoemd, geef ik aan waarom ik Disney zo te gek vind en wat Disney qua gevoel met mij doet. Ben je benieuwd en wil je hier meer over weten? Lees dan hier het hele artikel van Indebuurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *