Gratis verzending vanaf € 60,-

Spielwarenmesse 2024; een onvergetelijke ervaring

Vorige maand, op vrijdag 2 februari 2024 waagden we ons in de levendige wereld van de Spielwarenmesse in Neurenberg! We doken in de wereld van speelgoed op deze beurs en het was één groot feest. Dit internationale speelgoedevenement beloofde niet alleen inzichten in de branche maar bood ook een kans om nieuwe leveranciers te ontmoeten en de nieuwste trends en innovaties te ontdekken. Hoe onze reis verliep en onze ervaringen lees je hieronder.

De start van onze eerste zakenreis

Onze reis begon echter een dag eerder, op donderdag 1 februari, met een rustige heenrit. Net na de ochtendspits begaven we ons op weg met de auto, klaar voor een ontspannen reis van ongeveer 6,5 uur richting Neurenberg, gelegen in de Duitse deelstaat Beieren. Tijdens onze reis konden we langzaamaan genieten van het schilderachtige landschap langs de route onder het genot van een heerlijk winterzonnetje. Eenmaal in Neurenberg werden we begroet door de karakteristieke architectuur en de warme sfeer van de stad.

Dé dag!

De ochtend van vrijdag 2 februari begon voor ons eerst met een heerlijk ontbijt bij het lokale bakkertje naast ons hotel. De geur van versgebakken broodjes en koffie zorgde voor een energieke en goede start van ons bezoek aan de Spielwarenmesse.

Eenmaal op de beursvloer werden we vrijwel direct overweldigd door al het leuks. Van innovatieve gadgets tot educatief speelgoed, de Spielwarenmesse toonde de breedte en diepte van de speelgoedindustrie. We hebben nieuwe leuke fabrikanten mogen ontmoeten en waardevolle zakelijke contacten kunnen maken. Hierdoor hopen we gauw nieuwe merchandise toe te kunnen voegen aan ons assortiment! Dit alles maakte de beurs niet alleen informatief maar ook zeer inspirerend. Met al het toffe speelgoed, de leuke knuffels, de gave gadgets en de geweldige aankleding, waanden we ons voor één dag in een heel groot speelpaleis voor volwassenen.

Na een dag vol indrukken en vooral heel erg veel kilometers in de benen besloten we nog even het centrum van Neurenberg te verkennen. De historische charme van de stad met zijn gezellige pleinen en nog een kleine kerstmarkt bood de perfecte setting voor ontspanning na de drukte van de beurs. We konden hier even heerlijk genieten.

Gesloopt maar voldaan keerden we terug naar ons hotel. Om de dag rustig af te sluiten, kozen we ervoor om een pizza af te halen bij een lokale pizzeria en deze op te eten in onze hotelkamer. Een welverdiende traktatie na een intensieve dag op de Spielwarenmesse, al zeg ik dat zelf. Na een heerlijke warme douche was het daarna tijd om naar bed te gaan en ons klaar te maken voor de terugweg de dag erna.

Aan al het leuks komt een einde

Op zaterdag 3 februari begonnen we ‘s ochtends weer aan de terugreis. Met een auto vol brochures, visitekaartjes, monsters en herinneringen aan de Spielwarenmesse reden we naar huis. De gesprekken tijdens de terugreis draaiden om de opgedane inzichten en plannen voor de toekomst voor Fanura.

Het bezoek aan de Spielwarenmesse 2024 was niet alleen een zakelijk hoogtepunt maar ook een reis vol persoonlijke ervaringen. Van de heenreis en het ontbijt tot het bezoeken van de beurs, het verkennen van Neurenberg en de ontspannende afsluiting met een pizza op de hotelkamer, het hele avontuur was een perfecte balans tussen werk en plezier. De Spielwarenmesse in Neurenberg zullen we blijven herinneren als een onvergetelijk evenement dat onze wereld van speelgoed tot leven bracht. Spielwarenmesse, wie weet tot volgend jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *