Gratis verzending vanaf € 60,-

Tips voor het goedkoop boeken van Disneyland Parijs

Een bezoek aan Disneyland Parijs kan een magische ervaring zijn, maar het kan ook een aanslag zijn op je portemonnee. Gelukkig zijn er manieren om je droomreis naar het betoverende koninkrijk van Mickey en Minnie Mouse betaalbaar te maken. Hier zijn enkele handige tips om goedkoop naar Disneyland Parijs te reizen en het verblijf bij het pretpark te boeken.

Vroeg boeken loont

Een van de beste manieren om geld te besparen op je Disneyland Parijs-reis is door vroeg te boeken. Vluchten en accommodaties zijn vaak goedkoper als je ze ruim van tevoren reserveert. Houd speciale aanbiedingen en vroegboekkortingen in de gaten om de beste deals te scoren.

Flexibiliteit in reisdata

Speel met je reisdata om de beste prijzen te vinden. Doordeweekse dagen en buiten het hoogseizoen kunnen aanzienlijk voordeliger zijn. Flexibiliteit geeft je de kans om te profiteren van lagere tarieven.

Overweeg alternatieve accommodaties

Kies voor budgetvriendelijke accommodaties buiten het Disneyland-resort. Er zijn tal van hotels en hostels in de omgeving die een comfortabel verblijf bieden tegen lagere kosten. Gebruik hiervoor boekingssites om de beste prijzen met elkaar te vergelijken.

Disneyland Parijs hotel Disneyland Paris hotel gerenoveerd nieuw pretpark

Kortingskaarten en lidmaatschappen

Controleer of je in aanmerking komt voor kortingskaarten of lidmaatschappen hebt of kunt afsluiten die de toegangsprijzen kunnen verlagen. Sommige creditcards, reisverzekeringen of lidmaatschappen bieden namelijk speciale kortingen voor attractieparken, waaronder ons zeer geliefde Disneyland Parijs!

Eigen eten en drinken meebrengen

Bespaar op maaltijdkosten door je eigen snacks en drankjes mee te nemen naar het park. Disneyland staat vaak toe dat bezoekers hun eigen eten en drinken meenemen, wat je helpt de kosten van maaltijden in het park te verminderen. Zolang je maar geen grote picknick plant met een koelbox, tafel en diverse grote verpakkingen is het toegestaan je eigen eten op te eten. Je kunt zelfs een picknickplaats vinden tussen het parkeerterrein en de ingang van de Disney Parken.

Gebruik openbaar vervoer

Overweeg het gebruik van openbaar vervoer naar Disneyland Parijs in plaats van het gebruik van de auto om parkeerkosten te besparen. Treinen en bussen kunnen namelijk een goedkopere en milieuvriendelijkere optie zijn om van en naar het park te reizen.

Verdiep je in parkactiviteiten en shows

En dan de laatste tip, wellicht niet helemaal een tip om zo goedkoop mogelijk je reis te boeken, bekijk voordat je boekt welke parkactiviteiten en shows er op dat moment plaatsvinden. Disneyland Parijs organiseert namelijk regelmatig betoverende shows en parades die bijdragen aan de magie. Door hiervan op de hoogte te zijn, weet je dat je het park altijd op een moment bezoekt met aankleding en shows die jij leuk vindt. Dit maakt elke bestede euro uiteraard meer de moeite waard.

Disneyland Parijs optocht Disneyland Paris parade show pretpark

Met deze tips kun je jouw reis naar Disneyland Parijs betaalbaar maken, zodat je kunt genieten van de magie zonder je zorgen te maken over je portemonnee. Wil je nog meer tips lezen en alles weten over een magische reis naar Disneyland Parijs? Bekijk dan eens deze website. Plan slim, boek vroeg en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring in het meest magische koninkrijk van Europa. Wil je helemaal voorbereid en in stijl reizen naar Disneyland Parijs? Neem dan eens een kijkje bij onze merchandise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *