Gratis verzending vanaf € 60,-

Fanura schittert op Winters Wijchen kerstmarkt!

Het is weer die tijd van het jaar waarin de straten worden verlicht door fonkelende lichtjes en de geur van heerlijke lekkernijen de lucht vult. Ook is het een periode waarin mensen kerstmarkten afstruinen op zoek naar leuke decoratie en mooie cadeaus voor de naderende feestdagen. Zo ook bij het nieuwe jaarlijkse event; Winters Wijchen en wij waren daarbij!

Winters Wijchen

Dit jaar organiseerde Wijchen= voor het eerst een kerstmarkt in het dorp Wijchen; Winters Wijchen. Afgelopen zaterdag 16 december en zondag 17 december vulden de straten van Wijchen met allerlei leuke snuisterijen, zelfgemaakte producten en leuke cadeauartikelen. Het evenement vond plaats verspreid over het hele dorp en bezoekers hoefden geen entreegeld te betalen. Wijchen= heeft erg haar best gedaan om het in het hele dorp gezellig te maken. Er klonk verwarmende kerstmuziek en er liepen meerdere verklede mensen rond, zelfs Olaf! Hoe leuk is dat?

Winters Wijchen kerstmarkt Olaf ontmoet Fanura stand B17

Stand B17

Wij waren één van de gelukkigen en mochten als ondernemer aanschuiven achter een stand. Het was erg lastig om een selectie van onze leuke Disney-producten te maken, maar het is ons gelukt! Vooral onze woonartikelen vielen in de smaak. Met diverse lampjes hebben we onze kraam sfeervol weten aan te kleden en er één groot feest van gemaakt. Nóg leuker waren de diverse reacties van bezoekers op onze gezellige kraam en onze mooie Disney merchandise-artikelen. Hoe vaak wij wel niet gehoord hebben ‘Hé wat leuk een Stitch knuffel‘ óf ‘Ohhh die is leuk voor …’. Heel eerlijk, dit zorgde wel even voor een hartverwarmend gevoel bij mij en dat gaf zoveel extra energie om (toch een beetje in de kou) gewoon door te kunnen gaan!

Volgend jaar weer?

Het was een enorm succes en we zijn blij dat we aanwezig mochten zijn met onze stand. Wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar om meerdere Disneyliefhebbers te ontmoeten en glimlachen op ieders gezicht te toveren. Weet jij nog meer markten waar wij zeker bij aanwezig moeten zijn? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *