Gratis verzending vanaf € 60,-

Een droom die uitkomt!

Wellicht is het je niet ontgaan; op vrijdag 8 december 2023 om 12:00 uur zijn we officieel de lucht in gegaan. Voor mij is dit absoluut een doom die uitkomt. Ik neem je in dit blogartikel graag even mee naar de achtergrond van Fanura en de reden waarom ik deze webshop begonnen ben.

Waarom ben jij deze webshop begonnen?

Ik heb altijd al wel het gevoel gehad dat ondernemen echt iets voor mij is. Ik streef altijd naar een vorm van perfectie, iets dat niet altijd lukte in loondienst. Daarnaast heb ik vaak een bepaald beeld voor ogen om na te streven en heb ik graag de touwtjes in handen. Met veel voorbeelden van ondernemen in mijn familie, kan ik dus ook wel zeggen dat het ondernemen een beetje in mijn bloed zit.

Verder ben ik al van kinds af aan opgegroeid met Disney. Omdat ik daardoor zo’n beetje alles van Disney weet, word ik door anderen dan ook vaak een Disneynerd genoemd. Ik versla meestal iedereen met een Disneyquiz en mensen worden gek van me als ik weer eens een van mijn Disneykaraoke momenten heb. Ik ben helemaal weg van Disney en zing dus ook vaak altijd en overal alle Disneyliedjes mee. Daarom ben ik erg dankbaar en natuurlijk extra blij om mijn grote droom in mijn carrière waar te kunnen maken; een eigen bedrijf beginnen wat volledig in het teken staat van Disney.

Met Fanura hoop ik anderen net zo’n warm en gelukkig gevoel te geven met mijn producten als dat ik zelf krijg als het om Disney gaat. Dat gevoel als je dat éne Disneyproduct in handen krijgt waar je naar uit hebt gekeken, is onbeschrijflijk. Mijn hart maakt dan een vreugdesprongetje. Met deze voorliefde voor Disney is het misschien ook niet zo gek dat ik zelf heel veel Disney merchandise in huis heb.

Rachel Wennekes

Wat vind je zo leuk aan Disney?

Er is iets betoverends aan Disney dat me iedere keer weer aantrekt. Ik denk dat de magische reis naar een wereld waarin dromen tot leven komen is wat me het meest aanspreekt.

Disney biedt niet alleen entertainment; het biedt voor mij echt een compleet plaatje. Het is niet alleen het verhaal dat me fascineert, maar ook de verbluffende animatie, de betoverende muziek, de aandacht voor detail in al hun creaties en natuurlijk het gevoel dat ze weten op te roepen in hun Disneyparken. Wat Disney voor mij zo speciaal maakt, is dat ik volledig op kan gaan in hun verhalen. Je wordt echt meegenomen naar een andere wereld, even weg van de realiteit.

Maar bovenal is het de warmte die Disney met zich meebrengt die mijn hart steelt. De gevoelens van vreugde, liefde en vriendschap die in hun verhalen zijn verwerkt, raken een gevoelige snaar en laten bij mij een blijvende indruk achter. Door deze warme gevoelens keer ik telkens weer terug naar de magische wereld van Disney.

Wat is jouw favoriete item in de shop en waarom?

Dat vind ik best een lastige vraag om eerlijk te zijn, ik heb eigenlijk alleen producten besteld voor mijn webshop die ik zelf ook erg leuk vind. Maar als ik er dan twee zou mogen kiezen dan zijn dat toch wel de Ravensburger puzzel van The Lion King en de Bambi shopper tas. Ik hou namelijk erg veel van de karakters van The Lion King en Bambi. Ook ben ik een fan van puzzelen en heb ik een grote zwakte voor tassen, vraag maar aan mijn vriend en vriendinnen haha.

Zijn er speciale openingsacties en zo ja, welke?

Mensen kunnen vanaf vrijdag om 12:00 uur via de webshop bestellen en ik heb hierbij, vind ik zelf, een toffe openingsactie. Op alle producten geldt tot en met zondag 10 december een korting van 10% en wanneer mensen zich abonneren op de nieuwsbrief, krijgen ze nog 5% extra korting erbovenop!

Vind je het leuk om meer van dit soort achtergrondinformatie te lezen of meer te weten over wat er zich afspeelt achter de schermen? Volg ons dan ook op Facebook, Instagram of Tiktok of meld je aan voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *